Welke nieuwe?

By
  • 06/02/2007
  • No Comments

Ik wil gaan sparen voor een nieuw horloge… maar welk horloge moet ik kiezen? Er zijn veel mooie nieuwe modellen die ik stuk voor stuk graag aan de collectie toevoeg.

Zo vind ik de nieuwe Omega Seamaster Planet Ocean serie prachtig! Met name de limited 007 en de gewone 45.5mm grote Planet Ocean zijn ronduit klassiek qua design, maar modern qua formaat.

22005000.gif 29075091.gif

Ook IWC doet het de laatste jaren geweldig goed wat mij betreft. Hele mooie nieuwe horloges, waarvan ik jammer genoeg de meeste niet kan betalen. Toch zijn er een aantal die binnen bereik liggen en dus in de overweging meegenomen worden. Zo zijn er de gelimiteerde 44mm grote IWC Aquatimer chronograph – Jacques Cousteau (met een echt stukje hout van de Calypso in de deksel) en de nieuwe IWC Ingenieur chronograph die wat mij betreft helemaal top zijn.

3782_001_l.jpg 3725_001_l.jpg

Het laatste mogelijke spaar object voor dit jaar is de Hublot Big Bang. Een beetje vreemd maar wel lekker…

myc_zoom_01.jpg

mono

Frank has been a watch aficionado for more than 10 years and started Monochrome in 2006, after being active on many watch forums. He has a special interest in Independent Watchmaking and Haute Horlogerie. The beautiful technique and finish is what makes his horological heart beat faster.

View all articles by mono

Leave a Reply