Rolex wordt dakterras…

  • 09/04/2007

Een paar weken geleden heb ik mijn Rolex Sea-Dweller verkocht. Over een tijdje zal hij wel te koop staan bij Rich Men’s Toys maar het budget voor ons aanstaande dakterras is nu binnen. Maar het doet wel een beetje pijn moet ik zeggen :(

De Sea-Dweller was in vergelijking tot vrijwel alle andere horloges die ik heb gehad het meest comfortabel om mijn pols. Andere horloges draag ik meestal een aar dagen voordat ze weer in de horlogedoos verdwijnen en er een andere polspendule gedragen wordt. De Rolex heeft een volle maand om mijn pols gezeten zonder verwisseld te worden… en dat is uniek voor mij!

16660s800.jpg

Frank Geelen

Frank Geelen is an expert on Haute Horlogerie and his horological heart beats faster from beautiful hand-finished mechanical movements. He loves to explain all technical details of complications like tourbillons, minute repeaters, constant force escapements and column-wheel chronographs and he has been doing that for more than seven years. Besides publishing daily here at Monochrome Watches, Frank also writes for several other publications, both online and offline.

View all articles by Frank Geelen

Leave a Reply