Rolex wordt dakterras…

By
  • 09/04/2007
  • No Comments

Een paar weken geleden heb ik mijn Rolex Sea-Dweller verkocht. Over een tijdje zal hij wel te koop staan bij Rich Men’s Toys maar het budget voor ons aanstaande dakterras is nu binnen. Maar het doet wel een beetje pijn moet ik zeggen :(

De Sea-Dweller was in vergelijking tot vrijwel alle andere horloges die ik heb gehad het meest comfortabel om mijn pols. Andere horloges draag ik meestal een aar dagen voordat ze weer in de horlogedoos verdwijnen en er een andere polspendule gedragen wordt. De Rolex heeft een volle maand om mijn pols gezeten zonder verwisseld te worden… en dat is uniek voor mij!

16660s800.jpg

mono

Frank has been a watch aficionado for more than 10 years and started Monochrome in 2006, after being active on many watch forums. He has a special interest in Independent Watchmaking and Haute Horlogerie. The beautiful technique and finish is what makes his horological heart beat faster.

View all articles by mono

Leave a Reply