Pakketje van waarde…

  • 11/11/2006

De nieuwe Rolex bevindt zich nog in Groot Brittanie. De eigenaar zou hem opsturen maar verslikte zich toen hij hoorde dat een pakketje met horloge bij de post (inclusief de snelle koeriers) maar tot 500 euro te verzekeren is. En stel je nou eens voor dat dit horloge dat toch zeker 2.500 euro waard is zoek raakt in de post. Dan is hij een aardig bedrag kwijt en krijg ik mijn nieuwe Rolex niet.

Na veel bellen met koeriersbedrijven heb ik waarschijnlijk eindelijk een gevonden die het doet, namelijk de zakelijke post van TNT Express. Nu dien ik eerst nog een zakelijk klant van ze te worden en dan kunnen ze in Bristol een pakketje gaan ophalen om dat een dag later hier in Den Haag af te leveren.
Lang leve TNT :)

Frank Geelen

Frank Geelen is an expert on Haute Horlogerie and his horological heart beats faster from beautiful hand-finished mechanical movements. He loves to explain all technical details of complications like tourbillons, minute repeaters, constant force escapements and column-wheel chronographs and he has been doing that for more than seven years. Besides publishing daily here at Monochrome Watches, Frank also writes for several other publications, both online and offline.

View all articles by Frank Geelen

Leave a Reply